Φωτια Νεα Μακρη : WhatsApp / Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο
Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο from rpn.gr
Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός.

Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ: ΦΩΤΙÎ' ΣΕ ΙΣΟÎ
ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ: ΦΩΤΙÎ' ΣΕ ΙΣΟÎ"ΕΙΟ ΧΩΡΟ from 1.bp.blogspot.com
Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά στην Î
Φωτιά στην Î"ιώνη Πικερμίου(φωτο) from rpn.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτια Νεα Μακρη : WhatsApp / Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη.